Trädbeskärning

Trädbeskärning & trädgårdsarbete

Vill du också låta din trädgård blomstra igen med professionell trädbeskärning och andra trädgårdsinsatser? Nu kan vi, i samarbete med Jenny Eriksdotter, erbjuda precis detta.

Med 15 års erfarenhet och gedigen trädgårdsutbildning ger Jenny en kostnadsfri offert med fast pris för det arbete som du önskar och behöver i din gröna oas. Tillsammans formulerar vi planer och åtgärder som tar sin utgångspunkt i dina trädgårdsidéer och behov.

Jenny utför trädbeskärning och trädgårdsarbete i Vadstena, Mjölby, Boxholm, Motala, Linköping och Tranås med omnejd.

Beskärning av äppelträd

Genom att trimma äppelträd och andra fruktträd strävar vi efter att förbättra trädens välmående, produktivitet och estetik. Genom att avlägsna döda, skadade eller överflödiga grenar främjas luftflödet och solljuset, vilket minskar risken för sjukdomar och mögelangrepp.

Målet med trädbeskärningen är att uppnå en harmonisk trädstruktur för att stödja fruktutvecklingen och förhindra överbelastning av grenarna. Genom att forma trädet på ett strategiskt sätt kan vi också underlätta både skörd och underhåll.

Det är rekommenderat att utföra trädbeskärning under trädens viloperiod – från sen höst till tidig vinter eller tidig vår. Denna metod främjar läkningsprocessen och minskar risken för sjukdomsangrepp.

Trädbeskärning beskärning av fruktträd äppelträd jenny
Trädbeskärning Jenny beskärning äppelträd fruktträd

Jenny Eriksdotter

Telefon: 070-231 77 61